akehs

Balmi läppbalsam

Har ni hört talas om Balmi? De är helt nya på den svenska marknaden och har spridit sig som en löpeld och blivit en utav mina stora favoriter bland mina läpprodukter. Jag fick hem dessa 3 st ifrån Balmi och jag ångrar mig inte en enda sekund. Hur söta är dom inte? Jag tror den i mitten är en julvariant och den luktar körsbär!

Formen på läppbalsamet är som en kub och är perfekt att ha med i väskan, dessutom har dem SPF 15 vilket är bra på alla andra årstider utom denna - men när de är soligt ute så är det ju perfekt. Och dessa känns som dom skulle kunna räcka enda till sommaren även fast ni använder dom dagligen. 

Dessa två är mina favoriter, ser ni formen på detta läppbalsam. Det är mycket lättare att applicera än de från bla. eos. Som är mer runda. Dessa är som en vässad eos typ och gör att appliceringen bli mycket bättre. Formulan på balmi är väldigt mjukt men inte så det flyter iväg liksom. 

 Den vita är i kokosnöt, den ljusrosa i jordgubb och den röda är som redan sagt i körsbär. Balmi finns att köpa på bl.a H&M och även många webbshoper sök på balmi så får du säkert upp något :) 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas