akehs

Kategori: Inköp

Dolce Gusto mer än bara en kaffemaskin

Min nya "kaffemaskin" som är så mycket mer än en kaffemaskin man kan nämligen göra både kalla och varma drycker och olika te, kaffe samt chokladdrycker. Dessutom så måste vi prata om designen på maskinen. Den är allt. Så stilren när man ställer den i köket och så cool. I behållaren där bak så häller man i vatten. 

Till maskinen fick jag 9 olika sorter med te, choklad och kaffe. Allt från mörka kaffeshots till kaffe med mycket skummat mjölk, te sorter som man kan göra både till iste och varma teer och ett paket som man kan göra varm choklad. 

*Inlägget är i samarbete med Buzzador och maskinen samt tillbehören har jag fått från dessa för att testa men det påverkar inte mina åsikter om maskinen eller de olika sorterna med te, choklad och kaffe. 

News from Cocopanda

Idag hämtade jag ut ett paket från Cocopanda.se med dessa skönheter. I paketet låg bland annat den bästa produkten för håret. Uniq One 10 in 1 och den skyddar bland annat emot värme och reparerar hårtopparna. Denna skall man spraya många gånger i blött hår så det får gotta in sig i håret. Men jag använder den även i mitt hår när de är torrt.

Hade även beställt 3 stycken av dessa hårsnoddar som är i plast som ser ut som en telefonsladd. Samt wonder stick från NYX har hört jättebra om denna och det verkar vara ett supersmidigt sätt att göra sin contour på. På ena sidan är de då alltså en contour färg och en highlighter. Hoppas att dom inte är allt för kletiga dock. 

Sist men inte minst primer och foundation ifrån NYX även dessa. Dessa är för er som är matta men har aldrig prövat dessa innan så kan inte säga om de hålls matt eller inte under dagen. Men återkommer med mina åsikter om dessa senare. 

 

*Inget i inlägget är sponsrat och innehåller affiliate länkar.

River Island - Black friday haul

Black friday, det var ett tag sen men de tog också ett tag för Nelly.com att få fram paketet till mig. Ni vet den där dagen Nelly.com hade nya erbjudanden varje timme och att hela timmen låg ner för dom hade rea på River Island. Ja den timmen - då typ ens shoppingberoende gick bananas på allt. Sen låg Nelly's sida nere hela tiden så precis en sekund innan timmen var slut la jag denna underbara beställningen. 

Vantar perfekt nu till vintern och som ni kommer märka så har jag fått dille på söta sådana fluffiga bollar. Och River Island också så de var den perfekta matchen. 

Närmare bild på vantarna, dom är i 100% läder. Och är varken för varma eller för kalla. Dessutom har dom en speciell skurning så om man t.ex. skulle ha klocka på armen så kan man se den och bollen samtidigt det är svårt att förklara med skurningen är liksom inte rak utan mer inåt sydd mot handen. 

Två jättesöta armband i guld. Ena är med en sån toffs som Maria Montazami tycker om vet ni och den andra är bara vanlig med en rund ring och som ett v.

Råkade klicka hem två av dessa armband, men det spelar inte så stor roll. Dom är jättefina och som ni ser så är det samma fluffiga boll som på vantarna fast svarta. Vill ni också shoppa som mig? Så hittar ni allt på direktlänkarna nedanför.

Cirkel& triangel armband (nelly)/ Toffs armband (nelly)/ Svart mini plånbok (riverisland) / Handskarna (riverisland) 

*armbanden i slutet är tyvärr slutsålda för tillfället. 

Dagens Inköp

lol

Handlat lite..

cats

New in

cats IMG_3617 hej

Dagens shopping

005

100-pack lösnaglar från depend 159 :- (kicks)

Hörlurar 50:- (kmr nt ihåg)

Hårspänne som var på rea så vetinte hur mkt det kosta (glitter)

008

Ansiktsmask (Lindex)

Tröja (ginatricot )

Armband (ginatricot)

Klockhalsband (glitter)

Hårspänne (glitter)

DagensInköp :)

Idag har jag köpt vitalösnaglar (ska måla dom ) från depend sen har jag oxå köpt party lösögonfransar från depend och en parfym från H&m :D

dagensinköp

dagensinköp :)

Dagensinköp är depend lösnaglar + lim super bra! :) Love my nails <3

aa

AAA

Upp