akehs

Kategori: Inspiration

Dolce Gusto mer än bara en kaffemaskin

Min nya "kaffemaskin" som är så mycket mer än en kaffemaskin man kan nämligen göra både kalla och varma drycker och olika te, kaffe samt chokladdrycker. Dessutom så måste vi prata om designen på maskinen. Den är allt. Så stilren när man ställer den i köket och så cool. I behållaren där bak så häller man i vatten. 

Till maskinen fick jag 9 olika sorter med te, choklad och kaffe. Allt från mörka kaffeshots till kaffe med mycket skummat mjölk, te sorter som man kan göra både till iste och varma teer och ett paket som man kan göra varm choklad. 

*Inlägget är i samarbete med Buzzador och maskinen samt tillbehören har jag fått från dessa för att testa men det påverkar inte mina åsikter om maskinen eller de olika sorterna med te, choklad och kaffe. 

Tips på bra eyeliner

Skrota alla eyeliner pennor som liknar smala tuschpennor! Enligt mig så gör man den bästa eyeliner med hjälp av dessa blöta eyeliners. Det kan verka svårare men se bara till att den blir helt torr så den inte kletar av sig på ögonlock och under ögat och du är redo att vara flawless. 

Denna från Vsoya är riktigt bra, ett budget tips är ELFs eyeliner också. Den är mer pensel formad än denna men fortfarande supersmal. 

 

*inlägget innehåller affiliate länkar, men detta påverkar inte min egna åsikt. Inga produkter i detta inlägg har blivit skickade till mig. 

Favoriter från Nelly.com

Har spanat in dessa snyggingar från Nelly.com så himla fina. Tycker inte ni också det? Outfiten vore perfekt till nyår? Eller finare tillfällen. Bland annat har jag tagit med nya parfymen som Rihanna släppte. Tycker den doftar hur gott som helst. 

Parfym från Rihanna/ Vita Happy plugs (endast 199:-)/ Klänningen/ Skorna/ Contour palett från Nyx/ Nagellack från Opi/ Väskan

Fixa diamant ljus! - Shine bright like a..?

Shine bright like a diamond, girl! Detta är ett bra tips för er som har ljus hemma. Har ett nytt ljus det orangea det luktar mandarin och tyckte att det var Halloween'ig färg men sen luktar den typ jul? Det luktar sjukt gott sött och fruktigt precis som mitt päronljus. Det luktar exakt som päronsoda. Det orangea ljuset finns på Ikea - det gröna finns typ lite överallt i Karlstad finns det bl.a på Boulevard. 

Sen la jag massor av diamanter i ljusen som jag beställt från eBay. Ett 100- pack kostar ca 8:- och till det orangea ljuset har jag använt 2 paket ett med rosa diamanter och ett med guldiga. I det stora ljuset har jag använd 4 paket. 2 olika gröna nyanser, 1 paket med blåa diamanter och även här 1 paket guldiga diamanter. 

Supersnygg detalj till ljusen? Eller vad tycker ni :D

the sky is the limit - pink edition

pink!

 

NYX blush
Favv blush från nyx, säljs hos Brallis.se 

NIKE leather shoes
Jättefina rosa Nike skor. - Få rabatt via rabble!


Kate Frakke Beige
Favorit kappa - finns på Miinto.se

Otavia Blazer Beige
Jättefin Blazer - finns på Miinto.se

Malene Birger Taske Grineeh
Väska från Malene Birger - finns på Miinto.se

Ziata Pencil Kjole Hvid
Jättefin klänning - finns på Miinto.se

So-B Hvide Diamanter
Halsband, perfekt i att liva upp outfiten med - finns på Miinto.se

SET 701 7 PIECE ROSÉ SET
Från Morphe Brushes - säljs på Brallis.se
 
Glöm nu inte att få rabatt via Rabble, klicka på minibilderna eller texterna för att ta del av rabbles rabatter och få sjukt bra deals. För er som är extra shoppingsugna så har nNelly 70% rabatt på hela reasortimentet plus nyinkommet!
Dessutom kan du få 10% rabatt på hela köpet hos Eleven med Rabbles exklusiva rabattkod.

make your dreams come true..

large (1)-tile

Motivation

pepp

Film Inspiration

film

Inspo Inlägg!

Inspirationakehs
ask

Inspirations Inlägg

insop6-tile

Inspirations inlägg

blue

Inspiration

hej

Inspirations inlägg

ww-tile               shoppingjao
Upp