akehs

Kategori: Nelly.com

River Island - Black friday haul

Black friday, det var ett tag sen men de tog också ett tag för Nelly.com att få fram paketet till mig. Ni vet den där dagen Nelly.com hade nya erbjudanden varje timme och att hela timmen låg ner för dom hade rea på River Island. Ja den timmen - då typ ens shoppingberoende gick bananas på allt. Sen låg Nelly's sida nere hela tiden så precis en sekund innan timmen var slut la jag denna underbara beställningen. 

Vantar perfekt nu till vintern och som ni kommer märka så har jag fått dille på söta sådana fluffiga bollar. Och River Island också så de var den perfekta matchen. 

Närmare bild på vantarna, dom är i 100% läder. Och är varken för varma eller för kalla. Dessutom har dom en speciell skurning så om man t.ex. skulle ha klocka på armen så kan man se den och bollen samtidigt det är svårt att förklara med skurningen är liksom inte rak utan mer inåt sydd mot handen. 

Två jättesöta armband i guld. Ena är med en sån toffs som Maria Montazami tycker om vet ni och den andra är bara vanlig med en rund ring och som ett v.

Råkade klicka hem två av dessa armband, men det spelar inte så stor roll. Dom är jättefina och som ni ser så är det samma fluffiga boll som på vantarna fast svarta. Vill ni också shoppa som mig? Så hittar ni allt på direktlänkarna nedanför.

Cirkel& triangel armband (nelly)/ Toffs armband (nelly)/ Svart mini plånbok (riverisland) / Handskarna (riverisland) 

*armbanden i slutet är tyvärr slutsålda för tillfället. 

Favoriter från Nelly.com

Har spanat in dessa snyggingar från Nelly.com så himla fina. Tycker inte ni också det? Outfiten vore perfekt till nyår? Eller finare tillfällen. Bland annat har jag tagit med nya parfymen som Rihanna släppte. Tycker den doftar hur gott som helst. 

Parfym från Rihanna/ Vita Happy plugs (endast 199:-)/ Klänningen/ Skorna/ Contour palett från Nyx/ Nagellack från Opi/ Väskan

Upp